Oltalom Karitatív Egyesület

Egy régi tíz évvel ezelőtti Heti Válaszos Balog Zoltán interjú apropóján hangoznak el a mostani rendszerre vonatkozó legerősebb mondatok Iványi Gábor lelkésztől Orbán Viktor gyerekeinek megkeresztelőjétől az Oltalom Karitatív Egyesület vezetőjétől Veiszer Alinda friss interjújában írja a Telex. Az Oltalom Karitatív Egyesület elnöke Iványi Gábor vállalná az ellenzék miniszterelnök-jelöltjének a köztársasági elnök-jelölti felkérését ám az ellenzéki pártok négy héttel a szavazás előtt még mindig nem egyeztek meg a jelölt személyéről.


Pin On Hotel Royal Budapest

Márki-Zay Péter a hétvégén beszélt Iványi Gáborral az Oltalom Karitatív Egyesület elnökével és megkérdezte a lelkészt elvállalná-e köztársaságielnök-jelöltséget írja a Telex.

. Az Oltalom Karitatív Egyesületet és a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösséget vezető metodista lelkész az SZDSZ volt országgyűlési képviselője az InfoRádiónak adott interjúban elmondta hogy vállalná a jelölést még akkor is ha nyilvánvaló hogy azzal csak egy 15 perces parlamenti felszólalásig juthat el és. Csak érdeklődtem hogy nyitott lenne-e egy ilyen. Nem vagyok abban a pozícióban hogy a hatpárti konszenzus hiányában felkérjem.


Magyarorszag Budapest 1963 Szeptember 13 A Sajto Kepviseloi Es Kivancsiskodok A Vesztegzar Feloldasara Varnak A Sz Before The Fall Royal Hotel Photo Wall


Pin On Theatre


Royal Szallo Kepeslap Budapest 1960 As Evek Eleje Budapest Royal Hotel Street View

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel